14 Kasım 2012 Çarşamba

Google İle En Çok Neleri Arıyoruz ?

Google ile En Çok Neleri Arıyoruz!Türkiye’deki internet kullanıcıları geçtiğimiz son üç ayda arama motoru Google’da en çok “Facebook, Youtube, Mynet, sahibinden” kelimelerini aradığı ortaya çıktı.


Google verilerinden alınan bilgilere göre, Türkiye genelinde son 3 ayda en çok aranan kelimeler sırasıyla “Facebook, Youtube, face, Mynet, Sahibinden, Hotmail, oyun, Milliyet, haber, Google” olurken, aranma hacmi yükselen kelimeler  sıralaması “KPSS sonuçları, Maçkolik, Bilyoner, sahadan, Star TV, tubidy, Ziraat, İddaa, ask.fm, ATV” şeklinde  olduğu belirtilmiştir.
Aynı dönem içerisinde dünya çapında en çok aranan kelimeler, “Facebook, Youtube, Google, Hotmail, free, you, Yahoo, mail, Gmail, news” olurken, Google’da dünyanın en hızlı yükselen aramaları, “Gangnam Style, Hurricane Sandy, Kate Middleton” oldu.
Öte yandan spor bölümünde ise en çok aranan kelime  “Fenerbahçe”  ikinci sırada “Galatasaray”, üçüncü sırada ise “lig” kelimeleri yer aldı. Dünya geneli de en çok aranan lar ise “Spartak Moskova”, “Manchester United”, “Real Madrid” şekline yer aldı.
35

1 yorum:

  1. GOOGLE AMCA DA ARADIĞIM HERŞEYİ BULABİLİYORUM TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil