14 Kasım 2012 Çarşamba

Tweet'lerinizi Önceden Yazıp , Hazırlamak İstermisiniz ?

Tweet’lerinizi Önceden Yazıp Hazırlamak İster Misiniz?Sizlere çok basit bir Twitter uygulaması öneriyoruz:  Twuffer. Twuffer uygulaması Twitter hesabınıza entegre edebileceğiniz bir “Tweet Zamanlayıcı” uygulaması aslında. Kullanımı da son derece basit.
Özellikle kurumsal firma hesaplarını yöneten kişiler için mükemmel bir uygulama Twuffer. Sosyal medya içerik takviminiz belli ise önceden tüm postlarınızı hazırlayıp dilediğiniz bir tarihte yayınlanması için Twuffer üzerinden twitter’ı kontrol edebiliyorsunuz.
Böylece hem postlarınızın zamanlarını kaçırıp eksik yayın yapmamış oluyorsunuz hem de bilgisayar başında olamadığınız zamanlarda da sosyal medya iletişiminden tek taraflı da olsa kopmamış oluyorsunuz.
Twitter hesabınızla giriş yaptıktan sonra tek yapmanız gereken ayarlar sekmesinden saat diliminizi seçmek ve sonrasında tweetlerinizi yazıp hangi saatlerde yayınlanacaklarını belirlemek. 15 dakikalık zaman aralıkları içerisinden dilediğinizi seçebilirsiniz.
Ayrıca daha önceden zamanladığınız Tweetleri ve zamanlaması dolan tweetleri de aynı uygulamadan takip edebilirsiniz.
Benzer hizmeti veren Buffer isimli bir uygulama daha bulunuyor. O da yine oldukça kaliteli. Üstelik Buffer’ı sadece Twitter değil, Facebook hesabınız için de kullanabiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder