4 Kasım 2012 Pazar

Klavye Artisliğinden Nefret Ederim.

Merhaba arkadaşlar bu konu kişisel blog modu olarak geçiyor .

Klavye artisliğinden nefret ediyorum arkadaşlar nedeni
Mesala arkadaşınızın facebookuna girip küfür ediyor size sonra siz cevap vermiyorsunuz ve canınız sıkılıyor ertesi gün gidip neden küfür ettiğini sorunca hemen korkup kaçıyor


NOT :

Arkadaşlar böyle şeyler yapmayın ya yapın gerçekten evet yazdım değin yada yapmayın korkup kaçıyorsunuz sadece başka bişi yapamıyorsunuz ama klavyenin önünde KRAL kesiliyorsunuz Hani KRALSINIZ YA . 

Sevdiğim Sosyaller .

Forumlar

1. WEBSULTAN
2.Webiyi

Sosyal Ağ

Ask.fm
Facebook

Bloglar

Sinanulgen.com
Nuri-ozdogan.blogspot.com

Farmville 2

Farmville 2 Güzel bir çiftlik oyunudur.
Ekimlerin süresi dolsada ölmezler
Harita genişlemesi vardır .
Bir kaçtane daha etkinlik vardır .











Oyun içi : 

Kişisel Düşüncem : Forum Tanıtımı WEBSULTAN

Websultan 7/24 Hizmet veren bir site
Ücretsiz kısımları da var mesela grafik isteğince hemen yollanan bir forum
Herkes onu seviyor
Adminleri çok iyiler Benim bildiğim admin BOREPUNK'tur .
Ücretli kısımlara güvenilir bir forum
Çok iyi başarıları olan bir forumdur BEN ŞAHSEN ONU BAĞIMLILIK HALİNE GETİRDİM .

WEBSULTAAAAAAAN : Webmaster Sitesi

Yeni Mod İçin bilgi | Doğukan Ulus


  • Hızlı Yayınlıdır.
  • Herzaman GÜNCEL OYUN BİLGİSİ TANITIM
  • HER ZAMAN KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİM
  • HER ZAMAN YAYIN
  • 7/24 SİTE İÇİ DOLAŞIM
  • SİTE İÇİ %10 DONMA
  • VE DAHASI ! 

Legend Online Benim Düşüncem Olarak Şöyle Tanıtılır .


  • Lisans Sorunu Olmayan bir oyundur.
  • Savaş Şöhret Modlu Bir oyun türüdür
  • 3D Gibi güzel görseldir .
  • İtemlidir 
  • İteme Artı Basmalıdır
  • Ekipmana Mozaik Yapmalıdır
  • Mozaik Taş billeştirmelidir .
  • Daha bir sürü Şey için =>>>  http://lotr.oasgames.com/fbapp/login.php


Kişisel Blog Olarak Değişiyoruuuz

Merhabalar ,
Dogukanu.blogspot.com Sahibi Doğukan Ulus Ben.Arkadaşlar her zaman güncel şeyleri paylaşmayı çalışıyorum sizlere fakat olmadı beceremedim diyelim geçelim (örn. Samsung telefonlar vb.) Bu günden İtibaren hep kişisel olarak devam edicem mesela yine güncel önemli haberleri yayınlanıcak fakat daha az olucak . Çoğunlukla Kişisel yazılarım olucak (örn: düşüncelerim tanıtım yazar kısmı vb vb ) Bu kadar arkadaşlar sizlere anlatmak istediğim şey buydur
Görüşmek ÜZERE . 



Doğukan Ulus

Bu E-mail Can Yakar


Bu E-Mail can yakar !
İnsanlar dolandırıcılıkta sınır tanımıyorlar. Her türlü yolu deneyen dolandırıcılar şimdide mail üzerinden insanları kandırmanın yolunu bulmuşlar.
Bu konuyla ilgili açıklama yapan Tüketiciyi Destekleme Derneği (TUKDES) Genel Başkan Yardımcısı Hülya Kelleci, ”Dolandırıcılar, ‘Türk Polisi Siber Suç İle Mücadele’ adı altında gönderdikleri mailleri açan kişilerin bilgisayarlarını kilitleyerek, şantaj yoluyla para alıyor” dedi.




Bir basın toplantısı düzenleyen Kelleci, internet üzerinden yapılan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisinin daha eklendiğini belirtti ve şu cümleleri dile getirdi:

”Dolandırıcılar, ‘Türk Polisi Siber Suç İle Mücadele’ adı altında gönderdikleri mailleri açan kişilerin bilgisayarlarını kilitleyerek, şantaj yoluyla para alıyor.
Vatandaşlar, bu ve buna benzer başlıklarla gelen mailleri açmamalıdır. Kontör dolandırıcılığı bayatlayınca şimdi de internetten şantaja başladılar.
Maillerin açılmasıyla bilgisayar kilitleniyor. Türk polisinin adının kullanıldığı sayfada, bilgisayar ile yapılan tüm işlemler kaydediliyor.
Dolandırıcılar olası ihlallere örnek olarak vatandaşlara, telif hakkı, pornografi ve terörizm teşvikini gösteriyor.

Gönderilen maili açan vatandaşlar, ‘Bilgisayarınızın kilidini ve ceza davasını önlemek için 200 lira ödenmesi gerekir. Ceza tutarının 48 saat içerisinde ödenmemesi halinde bilgisayarın kilitli kalacağı ve ceza davası açılacağı’ uyarısıyla karşılıyor.

Dolandırıcılar bu şekilde vatandaşlardan kredi kartı bilgilerini alıyor. Konuyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduk.

Bu tür şantajlara maruz kalan tüketiciler kesinlikle dolandırıcılara boyun eğmemelidir.” dedi.

İron Man 3 Trailer


İron Man 3 Trailerİron man 3 Çıkış Tarihi ;  3 Mayıs 2013
Yönetmen ; Shane Black
Oyuncular ; Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau, Ben Kingsley
Iron Man 3 (Demir Adam 3) Ne Zaman Vizyonda
Şuanda çekim aşamasında olan film’in vizyona çıkış tarihi 2 Mayıs 2013 olarak belirlendi. Iron Manhastaları bu tarihi nasıl bekleyeceklerini bilmiyorlar.


Sahte Windows'Lara Dikkat Edin


İnternette belkide herbirimiz ya sahte Windows kullanabiliyor , çoğumuzda farkında olamayabiliyoruz , hatta bazılarımız da paramız yetmediği için lisanslı sürümü bilerek kullanmayabiliyoruz. Microsoft’un kafadan atma bilgisayar bilgileriyle her istediğimizde indirim kodu verdiğini varsayarsak Microsoft’un bu işten zararlı çıkacağını yani emeğinin hakkını alamayacağını tahmin edebiliriz. Dolayısıyla hepimizin evinin veya şirketinin kapısını bir Microsoft Avukatı çalabilir ve lisans kontrolü yapabilir.

Peki biz bu olayı nasıl çözebiliriz ? Önceden herhangi bir şekilde kırık lisans kodu veya yasadışı şekillerde lisanslamış olmanız bu konuda mühim değildir aşşağıdaki yazacağımız siteye girip sadece 29 TL’ye lisans sahibi olabiliyoruz , Windows’un normal lisansı 129 TL’dir.

.TC Alan Adları Geliyor !


Ülkemizde uzun zamandır yaşanan alan adı karmaşıklığı, ödeme zorlukları yepyeni bir proje ile uzun vadeli bir şekilde ortadan kalkacak gibi duruyor. .TC uzantılı alan adları çok yakında satışa çıkacak.
İlk .TC uzantılı alan adları için Adams Names adlı şirketin sahibi Alman kökenli INTERSTATE firması Türkiye üzerine yatırım gerçekleştirerek TCNET Internet Şirketi aracılığıyla alan adlarını satışa sunacak.

.TC adlı alan adları için yapılan çalışmalar ilk meyvelerini 5 Kasım’da vermeye başlayacak, özellikle günümüzde adeta karmaşa haline gelen ödeme sıkıntılarına büyük bir kolaylık sağlayacağı düşünülen alan adları için şimdiden yüzlerce kişi bekleyişte. İlk 9 gün boyunca sadece Marka Tescil Belgesi olan kurum ve kişilere özel kayıt işlemleri tamamlanırken, onu takip eden 19 Kasım gününden itibaren ise girişimcileri bekleyen ön kayıt günleri  başlayacak.
3 Aralık 2012 tarihinden sonra ise, isteyen herkes dilediği adreste .TC uzantısını kullanabileceği bir alan adı satın alabilecek. Özellikle kurumsal bir kimlik taşıyan bu yapılaşma kapsamında, .TC uzantılı alan adlarının kamu kurum ve kuruluşlarına ücretsiz bir şekilde verileceği,  Belediyeler ve diğer kamu kuruluşları içinse ortak projelerle yer alacağı belirtildi.
48

İşte Yılın En Iyi Icadı ” Google Glasses ”


Time dergisi her yıl en iyi icatlara ödül veriyor. Dergi bu yılda ”Yılın En İyi İcadı” ödülünü Google’ın popüler gözlüğü ”Google Glasses’e verdi.
Google’ın gözlüğü Glasses ilk olarak Google I/O etkinliğinde kendini göstermişti.  Time’da yer alan görsel ise tasarım olarak gözlüğün son hali olabilir.





Gorilla Project Glass gözlük üst düzey bir akıllı telefonda yer alan tüm donanımsal özelliklere sahip. Gözlüklerde, güçlü bir işlemci ve yeterince RAM bulunuyor. İçindeki yongalar hakkında bilgi verilmemiş. Ancak gözlüklerin içinde ivmeölçer, gyoscope, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, mobil internet için şebeke erişimi, sesli komutlar için mikrofon, hoparlör ve kamera bulunduğu resmi olarak açıklandı. İçinde bu kadar özellik olmasın rağmen oldukça hafif bir gözlük.