15 Kasım 2012 Perşembe

Wmuzmani

WM Uzmanı , Webmasterlerin Sitesi , Webmaster Uzmanı




Site Çok Güzel Bir ÇALIŞMADIR Bana göre tek sorun üst kısım . :) 


Ulaşabilmek için : http://wmuzmani.blogspot.com/


Fakeler .

Merhaba Sevgili DogukanU Takipçileri ,


Bugünki nefret ettiğim fakeler . Fakelerin amaçları mesala örnek veriyorum " senden nefret ediyorum " bu örneği vermemin sebebi o cümleyi söyleyince o arkadaşın sinirleniyor ve senden intikam almak istiyor sonra gidip sosyal medyada sizin isminizden hesap açıp herkese argo kelimler +18 içerikli resimler vb şeyler yapıyorsa o arkadaş dediğiniz kişi ARKADAŞINIZ DEĞİLDİR TAM TERSİNE DÜŞMANINIZDIR . Benim düşüncem budur arkadaşlar .




Blogumu takip edin ,

             Karlı Çıkın

Twitter Tarafından Sansür Uygulaması




Twitter aldığı karar ile  ifade özgürlüğü ve sansür tartışmalarına yeni bir boyut kazandırdı. Site, ilk kez ülke yasalarına göre özel bir karar verdi ve Almanya’nın belirli bir içeriğe erişmesini yasakladı. Neo- Nazi ideolojileri yaymak ve özgür demokrasiye karşı gelmek suçlamalarından yasaklanan ‘Besseres Hannover’ isimli örgütün paylaştığı mesajları bloke etti. Paylaşımlar diğer ülkedeki kullanıcılar tarafından görülebilecek.
Twitter’ın baş hukuk danışmanı Alex Macgillivray, şirketin ilk defa bir ülkede belli bir içeriği yasakladığını doğruladı. Kullanıcılar ise uygulanan bu sansürün ilk olmadığını belirtiyor.

Google Gözlükleri :)

Google'ın ekranlı ve kameralı gözlüğü önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak.

Gözlük hava durumunu, yağmur yağma olasılığını, metro hatlarının durumunu ve alternatif yolları, hatta sokakta afişini gördüğünüz sanatçının şarkısını size bir çırpıda gösteriyor.

Sci-fi gözlüğü bir bilgisayar ya da telefonla ulaşılabilecek her şeyi kullanıcısına sunuyor. 

San Francisco'da yapılan tanıtımda android işletim sistemiyle uyumlu gözlükle ilgili bilgiler verildi.

3G ve 4G internet bağlantısı yapabilen gözlükte ön kamera ve hareketli sensörler bulunuyor. 

Kullanıcılar kamera ile video ve fotoğraf çekebiliyor, sensörler sayesinde bulundukları ortam hakkında bilgi alabiliyor.
Gözlüğün fiyatı bin 500 dolar olacak ve en erken önümüzdeki yıl satışa çıkacak. 

Akla takılan tek soru ise numaralı gözlük kullananların Google'ın gözlüğünü kullanıp kullanamayacağı... 

Windows 7 için Internet Explorer 10 Çıktı !

Windows 7 kullanıcılarının merakla beklediği Internet Explorer 10′un ön izleme sürümü Microsoft tarafından indirilmeye sunuldu. Final versiyonunun ne zaman çıkacağı konusunda bilgi vermeyen Microsoft, Internet Explorer 10′ın önizleme sürümünde başarılı bir kullanıcı deneyimi sunduğunu belirtti. Zaten Windows 8 işletim sisteminin önizleme sürümünde de çok fazla hata bulunmuyor ve pek çok kullanıcı Windows 8 önizleme sürümünügünlük olarak kullanılıyordu. İlk geri bildirimlere göre Internet Explorer 10için de durum bu şekilde. Windows 7 64 Bit için Internet Explorer 10 önizleme sürümünü buradan indirebilirsiniz Windows 7 32 Bit için Internet Explorer 10 önizleme sürümünü buradan indirebilirsiniz Özellikle WEB geliştiricilerinin yeni sayfaları geliştirirken, Internet Explorer 10′da da deneyim yaşamaları için iyi bir fırsat olacak.




ALINTI : EN  SEVDİĞİM BLOG : nuri-ozdogan.blogspot.com